تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۴

اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم | مسیر مسدود شد

رئیس پلیس راه: به‌دلیل اصابت یک پرتابه بخشی از رویهٔ سطح راه در جادهٔ آزادراه تهران-قم دچار آسیب‌دیدگی شده است.

اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم | مسیر مسدود شد

رویداد۲۴| رئیس پلیس راهور کشور سردار سید تیمور حسینی از اصابت پرتابه به سطح راه آزادراه تهران_قم و آسیب‌دیدگی در این محور خبر داد.

سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور کشور از انسداد مقطعی محور آزادراه تهران قم خبر داد.

وی گفت: به دلیل اصابت یک پرتابه بخشی از رویه سطح راه در محور آزادراه تهران_قم دچار آسیب شده است.

رئیس پلیس راهور کشور تصریح کرد: در همین راستا خودرو‌ها در مسیر روبروی شهرک سینمایی موقتاً به جاده قدیم تهران قم برای تردد هدایت خواهند شد.

وی وضعیت تردد در آزادراه تهران_قم را نیمه سنگین ارزیابی کرد و گفت: در جاده هراز_ فیروزکوه در مقطع جاجرود و همچنین آزادراه تهران_شمال در تونل البرز بار نسبتا سنگین ترافیک را شاهد هستیم.

سردار حسینی وضعیت تردد در سایر محور‌های مواصلاتی کشور را نیمه سنگین ارزیابی کرد و از رانندگان درخواست کرد با صبر و حوصله و پرهیز از شتاب و سرعت رانندگی کنند.

منبع: فارس
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما